Uw schoenmaker sinds 1988

Wij staan u graag te woord met eerlijk advies en uitstekende ambachtelijke vakmanschap in onze moderne en huiselijke schoenmakerij in de Lange Groenendaal 39. Uw schoenreparaties worden door ons zeer vakkundig uitgevoerd met alleen originele materialen van hoge kwaliteit.

Bij schoenreparaties wordt in overleg met u bepaald welke reparatie(s) noodzakelijk is en er wordt bekeken of de schoen het waard is om gerepareerd of aangepast te worden.

Om uw schoenen goed te onderhouden hebben wij hebben alle benodigde producten van hoge kwaliteit in onze winkel. Bekijk hier een overzicht.

Voor al uw schoenreparaties

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van alle type schoenen. Wij zijn een erkend kwaliteit schoenmakerij van Van Bommel, Van Lier & Avang en gespecialiseerd in het repareren van onder andere Greve, Van Lier, UGG, Giorgio, Crockett & Jones, Church’s, Santoni en Magnanni. Hierbij gebruiken wij alleen originele materialen.

Overige producten en diensten

U bent bij ons ook welkom voor sleutels kopiëren, naamplaten, huisnummers, Hollandse klompen, (medische) klompschoenen, klompsloffen, Spaanse sloffen, slijpwerk (schaatsen en messen), lederwaren (riemen), bretels en schoenpoets-kisten. Bekijk hier een overzicht van al onze producten en diensten.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u een vraag? Kom langs in onze winkel, bel ons op 0182-550725 of neem contact op via het formulier hieronder. We zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Bezoek onze winkel

Neem contact op